IIII Digitoimisto

Valokuvaus

Kuvauspalvelumme kattavat tuotekuvaukset sekä erilaiset videotyöt aina itse kuvauksesta editointiin ja valmiiseen tuotteeseen asti. Kuvaamme myös henkilökuvia ja tuotamme videoesityksiä olemassaolevasta materiaalista.

Tuotekuvaukset

Meiltä tuotekuvaukset ammattitaidolla. Hyvä tuotekuva nostaa laatuvaikutelmaa. Myös yrityksen nettisivut, esitteet ja julkaisut hyötyvät usein merkittävästi laadukkaista valokuvista. Useasti yritykset tarvitsevat tuotekuvia myös jälleenmyyjilleen.

Henkilö- ja muut kuvaukset

Tarjoamme myös tapahtumakuvaus-, toimitila-, henkilökuvaus- ja muut mainoskuvauspalvelut. Valokuvilla voi rakentaa mielenkiintoisen, visuaalisen tarinan, kuvittaa esitteet ja nettisivut ja nostaa asiakkaiden kokemaa vaikutelmaa yrityksestä.

Esitykset ja editoinnit

Luomme tarinoita ja teemme esityksiä videolla, kuvilla ja grafiikalla. Voimme yhdistää valmista aineistoa uuteen materiaaliin ja editoida esimerkiksi messuille tai nettisivuille esittelyvideon.

Videokuvaukset

Videon käyttö on yleistynyt merkittävästi. Hyvin käytettynä se on tehokas tapa korostaa yrityksen ilmettä etenkin messuilla ja muilla tapahtumilla. Messuvideoiden lisäksi kuvaamme esimerkiksi huoltovideoita tai asennusvideoita koulutusten tai tuotteiden tukimateriaaliksi.

Voimmeko olla avuksi?

 

050 592 1251

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viesti(*)
Mitä asiasi koskee

Nimi(*)
Muista antaa nimesi

Yritys
Invalid Input

Puhelin

Email(*)
Invalid Input

Sähköposti(*)
Sähköposti on pakollinen

* Pakollinen tieto