IIII Digitoimisto

Verkkosivut yritykselle

Olemme suunnittelleet ja toteuttaneet Internet-sivustoja yrityksille ja organisaatioille jo yli kymmenen vuotta. Tänä päivänä verkkosivustolla on tärkeä rooli ensivaikutelmassa, menekinedistämisessä, liidien keräyksessä ja seulonnassa, myyjien tukemisessa ja asiakassuhteen ylläpidossa.

Internet-palvelumme

  • Internet-sivustojen toteuttaminen ja sivustojen uudistukset
  • Verkkokaupat
  • Webpohjaiset myynnin tukisovellukset
  • Hakusanamarkkinointi, katso lisää
  • Internet-palvelujen käytettävyyden arviointi ja kehittäminen, käyttöliittymät
  • Kotisivujen päivitykset ja tietoturvan parantaminen
  • Joomla-tuki ja -konsultointi

Toteutamme WWW-projektit painottaen
erityisesti seuraavia tekijöitä:

Myynti­painottuneisuus

Yksilöllinen ulkoasu, ajatuksella suunnittelut palvelu- tai tuotesivut. Loppukäyttäjälähtöinen ja myyntiä tukeva sisältö, toiminnallisuus ja käytettävyys.

Responsiivisuus

Tekemämme sivustot ovat ajanmukaisia ja mobiililaiteystävällisiä. Tämä on entistä tärkeämpää myös hakukoneiden kannalta.

Näkyvyys hakukoneisessa

Projekteihimme kuuluu hakukoneoptimointi julkaisuhetkellä ja työkalut, joilla löydettävyyttä hakukoneissa voidaan säätää ja ylläpitää. Tarvittaessa voimme tehostaa näkyvyyttä eri keinoin.

Emme unohda ylläpitäjää

Toteutamme asiakkaan kannalta sisällön ylläpidon mahdollisimman yksinkertaiseksi. Koulutamme käyttöön, huolehdimme tietoturvapäivitykset ja tarjoamme käyttötuen. Tarvittaessa voidaan sopia myös sisällön ylläpitotoimista.

Monipuoliset kotisivuratkaisut

Rakennamme vaikuttavat, yritysilmeen mukaiset ja helppokäyttöiset www-sivut, jotka tarjoavat oikeaa tietoa käyttäjille sekä helppoja ja nopeita tapoja ottaa yhteyttä yritykseen.

Tekemämme sivustot ovat monipuolisuuden lisäksi kustannustehokkaita. Käytämme julkaisualustana Open Source -pohjaisia ratkaisuja, jolloin lisenssimaksuja ei ole. Open Source -pohjaisilla julkaisualustoilla on laaja yhteisön tuki ja lukemattomia eri komponentteja lisätoiminnallisuuksia varten. Yrityksesi ei silloin ole myöskään sidottu yhteen toimittajaan.

Työnäytteitä

Teräspalvelu­keskus Janla Oy

Olemme suunnitelleet Suomen johtavalle peltialan tukkuliikkeelle JanLa Oy:lle ilmeen uudistuksen, www-sivut, tuotekuvaukset ja erilaisia markkinointi­materiaaleja sekä uutiskirjekampanjointia.

Tutustu JanLan www-sivuihin

Tili-Koivu Oy

Uudistimme Tili-Koivun ilmeen ja nettisivut sekä teimme yrityksen 50-vuotislogon. Samalla Tili-Koivun laajaa osaamista palvelumuotoiltiin kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi ja niihin liitettiin visuaaliset tunnukset.

Tutustu Tili-Koivun www-sivuihin

Finn-korkki Oy

Toteutimme kansainvälisesti toimivan Finn-Korkki Oy:n verkkosivujen ilmeen ja verkkosivuston. Olemme myös valokuvanneet sivustolla olevat tuotteet. Sivusto tarjoaa myös kiinnostuneille asiakkaille useassa pisteessä mahdollisuuden nopeaan yhteydenottoon.

Tutustu Finn-Korkin www-sivuihin

Finnester Coatings Oy

Raikastimme innovatiisen pinnoitevalmistaja Finnester Coatings Oy:n yritysilmeen ja verkkosivustot. Sivustolla kiinnitettin erityisesti huomiota tuotteiden ryhmittelyyn niin teollisuuden kuin käyttökohteen näkökulmasta. Sisällöt tehtiin yhdessä sisältöstrategian ammattilaisen Alieda Consultingin kanssa.

Tutustu Finnester Coatingsin www-sivuihin

Voimmeko olla avuksi?

 

050 592 1251

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viesti(*)
Mitä asiasi koskee

Nimi(*)
Muista antaa nimesi

Yritys
Invalid Input

Puhelin

Email(*)
Invalid Input

Sähköposti(*)
Sähköposti on pakollinen

* Pakollinen tieto